Krema za obraz z vrtnico - zelo priporočam. Koža je mehka, navlažena in prožna.

Mateja Prelc

Kupila prašek in kozmetiko (mazilo sivka, deodorant, vlažilni fluid)... več kot zadovoljna 

Nina Šušteršič

Kupila sem vlažilni fluid za mešano kožo in sem zelo zadovoljna: izredno lahka tekstura, kožo pusti navlaženo- a brez mastnega leska. Prijetno nežno odišavljen.

Kristina Koman

Resnično čudovit pralni prašek! Oblačila so mehka in dišeča zato mehčalec res ni potreben. Dobro za človeka in okolje, kar je IZREDNO POMEMBNO 

Emily Homemaker

Krasen gel, zelo lepo opere. Vonj je prijeten, perilo pa mehko.

Nina Berložnik

Sončna krema preverjeno zelo učinkovita. Priporočam 

Saša Kramar

Top izdelki prašek, deodorant, šampon po katerem ne potrebuješ balzama. Srečno in uspešno še naprej.

Kati Bahun

Sem ena tistih, ki gleda kaj da nase in vase. Zato je bil Odori prašek enostavna rešitev za naša oblačila. In opere super, diši pa tudi ravno dovolj  Še nekaj boljšega nagruntate z embalažo in boste top! 

Katja Perko

Veliko damo na eko stil življenja in pazimo na vse naravno...osebno sem preizkusila ogromno 'naravnih' pralnih praškov na tržiscu in vse pohvale, dober ter kvaliteten prašek. Tudi madeže sem predčasno namazala z praškom od limonine trave in jih ušpesno odpravila v pranju. Edino, kar me malo moti, je, da gmotica praska ostane v predalčku in jo je potrebno manualno 'poriniti', ko se sproži voda v stroju (kljub temu, da pridno premešam po navodilih).

Nina Skapin Cerar

Zelo zelo sem zadovoljna s pralnim praškom vonja sivka. Perilo je mehko, čisto, sveže, obenem pa primerno za občutljivo kožo novorojenčka in neškodljivo naravi. Super zgodba, super energija, super cilj. Hvala! 

Anja Oman

*
*