Foto: Zlata ptička FB

Že ptički na vejah čivkajo…

…da ima Odori naravna kozmetika novo prijateljico. Ime ji je Zlata ptička in je doma v Kamniku. Zaradi nje Kamnik ni le mesto z najbolj zabavnim županom “Ivanom Serpentinškom” in bistro reko Kamniško Bistrico, ampak…

Foto: Zlata ptička FB

Foto: Zlata ptička FB

…se zaradi nje Kamnik lahko pohvali tudi z najbolj simpatično trgovinico z zdravo, v večini lokalno pridelano hrano, naravno kozmetiko ter izvirnimi “trendy” izdelki butičnih, slovenskih ustvarjalcev. Vesela sem, da so na policah trgovine, ki je ime dobila po Župančičevi pesmici, ki združuje pozitivno, domače, lokalno, pošteno in iskreno, tudi ODORI izdelki.

Foto: Zlata ptička FB

Foto: Zlata ptička FB

Polona, lastnica Zlate ptičke, me je nedavno povabila na obisk. Bil je lep sončen dan, zato sva zunaj postavili mini stojnico in nanjo naložili naravne Odori izdelke, ki so hitro pritegnili pozornost mimoidočih. Vesela sem, da ljudje ob stiku z mojimi izdelki začutijo, da so res narejeni z ljubeznijo do narave.

Foto: Zlata ptička FB

Foto: Zlata ptička FB

Med izdelki je svoje mesto seveda našel tudi najnovejši Odori “otročiček” – KREMA ZA SONČENJE – 100% naravna, certificirana in ročno izdelana v Sloveniji.

Foto: Zlata ptička Instagram

Foto: Zlata ptička Instagram

Vanjo sem vložila res ogromno znanja, energije, časa, volje, ljubezni in zagnanosti. Brez zadržkov lahko napišem, da je v 2 letih nastal izdelek na katerega sem iskreno ponosna. Odori krema za sončenje ima faktor 25 in zagotavlja zaščito v celotnem UV območju. Vsebuje naravne izvlečke lastne pridelave, ki še dodatno povečajo zaščito pred škodljivim sončnim sevanjem.

Dodani mineralni delci zagotavljajo fizično zaščito, ki ne pade tudi ko smo nekaj časa izpostavljeni soncu. Običajni sintetični (organski) UV filtri pod vplivom UV žarkov razpadejo. Posledično le-ti razpadni produkti povzročajo različne alergije in druge nezaželjene učinke. Učinkovitost in delovanje smo laboratorijsko testirali in še dodatno potrdili njeno učinkovitost.

Polnjena je v vakuumsko embalažo, ki še dodatno zagotavlja večjo stabilnost vsebine. Primerna je za ljudi z občutljivo kožo, otroke – tudi naše najmlajše cukerčke.

NAROČI SVOJO!